TERMENI SI CONDITII

SC CROMATIC TIPO SRL cu sediul în Str Poligrafiei, nr 3, Targu Mures, 540050 și reprezentată online prin intermediul site-ului web cromatictipo.ro, se supune și respectă toate legile în vigoare din Romania privind protecția datelor cu caracter personal. Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos, recomandăm citirea cu atenție a acestora.

SC CROMATIC TIPO SRL își rezervă dreptul de a modifica sau de a întrerupe, temporar sau permanent, parțial sau chiar în totalitate serviciile prezentate prin intermediul site-ului doctorstefan.ro, cu sau fară o notificare prealabilă. Nu suntem răspunzători legal față de nici o persoana fizică sau juridică pentru suspendarea sau întreruperea serviciilor disponibile prin intermediul site-ului web doctorstefan.ro. Informăm pe această cale că putem schimba structura, conținutul, serviciile oferite și condițiile de folosire ale site-ului în orice moment. Noile condiții devin valabile din momentul în care au fost făcute publice și nu au caracter retroactiv.

SC CROMATIC TIPO SRL  face toate eforturile pentru a asigura buna funcționare a site-ului web fotografiedebebelusi.ro și încerca să corecteze erorile și omisiunile cât mai repede posibil. Dreptul de autor, Toate fotografiile și textele de pe acest site aparțin SC CROMATIC TIPO SRL și sunt protejate de legea 8/1996 privind drepturile de autor și conexe, publicarea sau folosirea lor se face numai cu acordul proprietarului.Vă rugăm să raportați orice încălcare a acestor termeni și condiții folosind adresa de mail sau folosind formularul de contact.